کاربر گرامی  خوش آمدید ... ( ثبت‌ نام  / ورود  )


چراغ نما

امروزه با توجه به تغییرات و تحولات ایجاد شده در دنیای معماری و تکنولوژی، چراغ های نورپردازی نمای ساختمان بسیار پرکاربرد شده و طرفداران و علاقه مندان بسیار زیادی را به خود جذب کرده اند. همانطور که میدانید نورپردازی یکی از موارد تاثیرگذار بر زیبایی و عظمت بیشتر نما می باشد و تاثیر مستقیمی در جذابیت یا عدم جذابیت نمای ساختمان دارد. 

 

چراغ نما

 

کاربرد چراغ نما

در گذشته از چراغ نما فقط برای نورپردازی بناهای تاریخی و مجسمه ها استفاده می شد اما در حال حاضر همانطور که در سطح شهر مشاهده می کنید، ساختمان های مسکونی، تجاری، پل ها، هتل ‌ها، محوطه ‌ها، تالار ها، رستوران ‌ها، بانک‌ ها، مراکز خرید و ... با استفاده از انواع چراغ نما (چراغ دکوراتیو نما) نورپردازی شده اند.
با استفاده از چراغ نورپردازی نمای ساختمان ویژگی‌ هایی مانند فرم، جنس، بافت و رنگ ساختمان در شب قابل مشاهده هستند. بطوری که اگر اصول و قواعد استفاده از چراغ های نمای ساختمان بدرستی رعایت شوند حتی ممکن است زیبایی این ساختمان‌ها فراتر از آن چه روزها قابل رویت است برود و چشم‌نوازتر باشند.

 

چراغ نما ساختمان

 

اصول و قواعد استفاده از چراغ های نمای ساختمان

طراحی و نصب نورپردازی صحیح در فضای باز نه تنها می‌تواند باعث زیبایی و چشم نواز شدن ساختمان شود بلکه یک منبع عالی نور نیز به شمار می آید. اما نورپردازی اصول و قواعد خود را دارد و اگر این اصول و قواعد به درستی رعایت نشود ساختمان تبدیل به یک منبع نور برای تولید آلودگی نوری خواهد شد که هیچ زیبایی ندارد.

 

  1. انتخاب رنگ نور چراغ نماچراغ دکوراتیو نما

  2. انتخاب رنگ چراغ نما یکی از مهم تریم پارامتر ها در نورپردازی درست و اصولی می باشد. تناسب رنگ نور چراغ نما با نوع متریال و رنگ استفاده شده در نمای ساختمان، باعث زیبایی و جذابیت هرچه بیشتر می‌شود و اگر رعایت نشود ظاهر ناخوشایندی به ساختمان می‌دهد. هماهنگی نور چراغ نما ساختمان با محیط اطراف و ساختمان های مجاور نیز در رسیدن به نتیجه مطلوب حائز اهمیت است.

 

 

  1. انتخاب شدت نور چراغ نما

  2. شدت نور نیز از دیگر عوامل تاثیرگذار بر دستیابی به نتیجه ی مطلوب می باشد زیرا اگر شدت نور بیش از حد، زیاد باشد باعث ایجاد آلودگی نوری و زنندگی چشم می شود. اگر شدت نور با توجه به ساختمان مورد نظر کم باشد نیز، تاثیر چندانی بر جلوه ساختمان ندارد.

 

 

  1. نصب چراغ نمانورپردازی هدفمند چراغ نما

  2. یکی از مهم‌ترین مواردی که باید در هنگام طراحی و برنامه‌ریزی برای نورپردازی نمای ساختمان به آن توجه کرد، نورپردازی هدفمند و یا به عبارتی استفاده هدفمند از چراغ نما می باشد بدین معنا که دقت شود، کدام جنبه معماری در نمای ساختمان باید مورد تاکید قرار گیرد. نورپردازی هدفمند بر روی پستی و بلندی ها، زاویه ها و بخش های خاص نمای ساختمان تاثیر بسزایی در افزایش ابهت و لوکس بنظر رسیدن ساختمان دارد.

 

 

  1. مصرف انرژی چراغ نما
  2. یکی از پارامترهای حائز اهمیت در نورپردازی نمای ساختمان، مقدار مصرف انرژی چراغ نما می باشد. امروزه انواع چراغ نما با تکنولوژی LED تولید می شوند که با وجود مصرف بسیار کم انرژی، نور مناسبی منتشر می کنند. پروژکتور نما ال ای دی، وال واشرهای ال ای دی، ریسه های LED، جت لایت نما ال ای دی و ... از انواع آن هستند.

 

 

  1. مخفی بودن منبع نور
  2. مخفی بودن منبع نور در نورپردازی نما ساختمان علاوه بر عدم ایجاد خیرگی و زنندگی چشم، در زیبایی و هماهنگی نورپردازی نیز تاثیر گذار است. البته در موارد خاص با توجه به طرح و مدلی که برای نورپردازی ساختمان  در نظر گرفته شده است، ممکن است منبع نور نما بصورت مخفی نباشد.
  3. از دیگر اصول نورپردازی نما ساختمان این است که نور چراغ نما نباید به داخل ساختمان نفوذ کند زیرا باعث ایجاد مزاحمت و رنجش ساکنین آپارتمان می‌شوند.

 

 

  1. انتخاب نوع چراغ نما

  2. چراغ دکوراتیو نمای ساختمان در انواع و اقسام مدل ها با ویژگی های منحصر بفردی تولید می شود. برای یک نورپردازی اصولی لازم است از چراغ های مخصوص نما که ویژگی های آنها متناسب با نوع نورپردازی مد نظر شما می باشد، استفاده کنید. به عنوان مثال، برای نورپردازی خطی یا نقطه ای و متمرکز، نیازمند چراغ نمای متفاوتی هستید. در بخش بعد به معرفی انواع چراغ نما ساختمان و ویژگی های هر کدام می پردازیم.

 

 

انواع چراغ نما

با توجه به همه نکاتی که گفته شد شناخت مدل های مختلف چراغ نمای موجود در بازار نقش مهمی در انتخاب درست شما دارد. چراغ نما در انواع وال واشر نمای ساختمان، جت لایت نما، چراغ پروژکتوری، چراغ نما لنزدار، ریسه نمای ساختمان و ... تولید می شوند.

 

  1. پروژکتور نماپروژکتور نمای ساختمان
  2. پروژکتورها قدیمی ترین نسل چراغ نما می باشند که جهت نورپردازی نما ساختمان و بیلبوردهای تبلیغاتی و ... مورد استفاده قرار میگرفتند. چراغ پروژکتور متال هالید، پروژکتور بخار سدیم و ... که اولین مدل های پروژکتور بودند به دلیل مصرف زیاد، جایگاه خود را به تکنولوژی جدیدتر یعنی پروژکتور های ال ای دی (پروژکتور SMD ، پروژکتور COB) دادند که با وجود مصرف انرژی بسیار کمتر، نور با کیفیت و مناسبی منتشر میکنند و طول عمر بیشتری نیز دارند. از دیگر ویژگی های انواع پروژکتور نما ساختمان می توان به تولید طیف نوری بدون لرزش و تولید حرارت بسیار کم اشاره کرد. 

 

 

 

  1. چراغ وال واشر نماوال واشر
  2. چراغ نمای ساختمان وال واشر یکی از انواع چراغ خطی پرکاربرد در نورپردازی نمای ساختمان می باشد. چراغ وال واشر نما از کنار هم قرار گرفتن چندین منبع نوری که به طور معمول led است ساخته میشود و نورخطی و یکنواخت در عرض زیاد منتشر می کند. این چراغ می تواند در قسمت های بالایی یا پایینی ساختمان قرار بگیرد و نوری ملایم و با کیفیت را با رنگ های دلخواه روی ساختمان مورد نظر شما منتشر کند.
  3.  
  4. از ویژگی های چراغ وال واشر نما، امکان کنترل از راه دور به وسیله ریموت می باشد و می توان از طریق نرم افزارهای ویژه افکت های مختلف به آن داد.
  5. بدنه چراغ وال واشر نما از کیفیت بالایی برخوردار است و به دلیل درجه حفاظت (IP) بالایی که دارد، در برابر شرایط جوی و محیطی مانند نور خورشید، آب و گرد و خاک و ضربه مقاوم است.
  6.  
  7. وال واشر نمای ساختمان در انواع تک رنگ با قابلیت ایجاد نور سفید یا رنگی (قرمز، آبی، سبز، زرد، بنفش و ... ) و در انواع هفت رنگ یا RGB تولید می شود. جهت نور، زاویه تابش، و شدت آن نیز قابل تغییر و کنترل است. برای پوشش دهی کامل یک دیوار، می توان از چند چراغ نما وال واشر که به صورت خطی کنار هم بسته شده اند استفاده کرد و یک نور یکنواخت خطی در طول ایجاد کرد.
  8.  
  9. چراغ ای نمای ساختمان

 

  1. جت لایت نما

  2. چراغ نما جت لایت یکی دیگر از انواع چراغ نما است که به دلیل قدرت پرتاب نور بالایی که دارد به منظور نورپردازی نما ساختمان های مرتفع، ستون ها و ... مورد استفاده قرار میگیرد. قدرت پرتاب نور این چراغ به حدی است که یک چراغ جت لایت نما با توان 10 وات، می تواند شعاع نور را تا ارتفاع حداقل 30 تا 50 متر پرتاب می کند.
  3.  
  4. جت لایت نمابطور معمول، منبع نور استفاده شده در چراغ جت لایت نما از تکنولوژی COB است که سبب مصرف بسیار کم انرژی و در عین حال نوردهی بسیار پرقدرت و طول عمر زیاد چراغ شده است. البته برای قدرت بخشیدن و متمرکز کردن نور جت لایت نما از لنز های مخصوصی استفاده میشود که شدت و شار نوری را بالا برده و کمک می کند نور با قدرت بیشتر و ارتفاع بالاتر منتشر شود.
  5. چراغ نما جت لایت در انواع تک رنگ با رنگ نور سفید ، آفتابی ، نارنجی ، آبی ، قرمز و سبز  و همچنین بصورت RGB تولید می شوند. جت لایت ها معمولا بصورت روکار، روی زمین نصب می شوند و دارای پایه فلزی قابل تنظیم می باشند که امکان تنظیم راحت جهت تابش چراغ نما را فراهم کرده است.
  6. انواع چراغ نما جت لایت دارای درجه حفاظت بالایی هستند و درنتیجه مقاومت بالایی در برابر عوامل مخرب محیط از قبیل بارش باران ، گرد و غبار و ... دارند .

 

 

  1. ریسه نئوفلکسی LEDریسه نئو فلکسی

  2. ریسه نئوفلکسی LED نسل جدید ریسه های شلنگی هستند که به عنوان چراغ نما جهت نورپردازی داخل و خارج ساختمان مورد استفاده قرار میگیرند. این نوع ریسه دارای روکش بسیار مقاومی است که عایق مناسب در برابر آب و گرد و غبار می باشد. ریسه نئوفلکسی LED در رنگ های بسیار متنوع سبز، قرمز، طلایی، سفید، آبی، مهتابی و مولتی کالر تولید می شود. این ریسه ال ای دی نما دارای انعطاف پذیری بسیار زیادی است و نصب آن در اشکال و طرح های مختلف به راحتی انجام می شود که همه این ویژگی ها سبب استقبال زیاد طراحان روشنایی از این چراغ نما شده است.
     
  3. از جمله موارد کاربرد ریسه نئوفلکسی LED می توان به استفاده گسترده به منظور نورپردازی صحنه، نورپردازی نمای ساختمان، کافی شاپ ها و رستوران ها، هتل ها، فروشگاه ها، مراکز مذهبی، به عنوان علامت و نشانه و ... اشاره کرد.
  4.  

 

قیمت چراغ نمای ساختمان

قیمت چراغ های مخصوص نمای ساختمان به عوامل مختلفی از قبیل برند و کشور سازنده، توان و کیفیت نور و جنس بدنه و استحکام چراغ نما، درجه حفاظت چراغ نما و ... بستگی دارد. بهتر است علاوه بر در نظر گرفتن میزان بودجه مورد نظر خود به ویژگی ها و مشخصات فنی چراغ نما نیز توجه کنید زیرا استفاده از چراغ نمای ارزان ولی بی کیفیت از یک برند ناشناخته، نه تنها سبب صرفه جویی در هزینه ها نمی شود، بلکه بعد از مدتی کوتاه مجبور به تعمیر و تعویض چراغ های نما ساختمان می شوید.

فروشگاه اینترنتی البرز الکتریک امکان مشاهده و مقایسه ویژگی ها، مشخصات فنی و قیمت چراغ نمای ساختمان برندهای معتبر موجود در بازار را فراهم آورده است تا با انتخابی آگاهانه، خریدی رضایت بخش و راحت را تجربه کنید.
 

 

بهترین برند چراغ نما ساختمان

تنوع برندهای چراغ نما موجود در بازار از جمله عوامل گیج کننده در هنگام انتخاب بهترین و مناسب ترین چراغ نما می باشد. به همین دلیل قصد داریم در این بخش به معرفی چند مورد از برندهای شناخته شده و معتبر چراغ نما بپردازیم.

  1. چراغ نما مازی نورچراغ نما مازی نور

  2. شرکت صنایع روشنایی مازی نور با بیش از ۴۰ سال تجربه ، یکی از پیشگامان صنایع روشنایی در ایران است. محصولات مازی ‌نور شامل چراغ هایی با کاربردهای اداری – تجاری، تزئینی، صنعتی، ضد انفجار و فضای آزاد از قبیل انواع چراغ نما، چراغ خیابانی و ... است. 
  3.  
  4. از جمله ویژگی های انواع چراغ نما مازی نور از قبیل چراغ های پروژکتوری، وال واشر نما و ...  می توان به تنوع بسیار زیاد از نظر توان چراغ، سایز و رنگ بندی، طرح و مدل، کیفیت بالای مواد اولیه استفاده شده، تولید و ارزیابی بر اساس آخرین استانداردها، گارانتی 2 تا 5 سال چراغ نما مازی نور اشاره کرد که خود گواهی بر کیفیت بالای چراغ نما ساختمان این برند ایرانی می باشد.
  5.  

  6.  
  7. چراغ نما ZFRچراغ نما zfr

  8. صنایع روشنایی ذولفقاری یکی از تولید کنندگان بنام محصولات روشنایی شامل انواع لامپ کم مصرف، لامپ ال ای دی، شلنگ های نوری، پنل سقفی و انواع پروژکتور و چراغ نما می باشد که محصولات خود را با نام تجاری ZFR تولید می کند. چراغ نما ZFR در سایزهای مختلف، با انواع رنگ نور و با درجه حفاظت بالا در انواع پروژکتوری LED ، SMD و COB ، چراغ نما وال واشر،  ریسه نئوفلکسی LED و ... تولید می شود. صنایع روشنایی  ZFRدر اکثر محصولات خود دارای دوسال گارانتی می باشد.
  9.  
  10.  
  11. چراغ نما EDCچراغ نما EDC

  12. شرکت EDC نیز یکی از برندهای ایرانی معتبر و شناخته شده در زمینه تولید انواع محصولات روشنایی می باشد. نام شرکت EDC مخفف Electro Dehghan Company (شرکت الکترو دهقان) است. این شرکت با 15 سال سابقه، در حال حاضر بیش از 1000 قلم کالای روشنایی با کیفیت از قبیل انواع چراغ نما، پروژکتور، پنل سقفی، ریسه های شلنگی، انواع لامپ و ... تولید می کند. گستردگی تنوع و ارائه خدمات پس از فروش از جمله ویژگی های برند EDC می باشد.
  13.  

  14.  



  • وضعیت
  • جدیدترین
  • پربازدیدترین
  • پرفروشترین
  • ارزانترین
  • گرانترین
  • الفبا
ثبت سفارش
تعداد
عنوان