کاربر گرامی  خوش آمدید ... ( ثبت‌ نام  / ورود  )


پدال

پدال، اهرمی است که با نیروی مکانیکی وارد شده به آن، به حرکت در می آید و فرمان خاصی را صادر می کند. معمولا در صورت نیاز به صدور فرمان های بیشتر در هنگام کنترل یک تجهیز، از انواع پدال در مدار فرمان استفاده می شود که اپراتور بتواند بطور همزمان با کارکردن دست ها، با پاهای خود نیز کنترلی را انجام دهد.

 

پدال

 

پدال ها در بیشتر مواقع به عنوان پدال پایی مورد استفاده قرار میگیرند اما می توان از آنها بصورت دستی هم استفاده کرد.
پدال ها بطور معمول دارای یک کنتاکت باز و یک کنتاکت بسته می باشند اما در بعضی مدل ها می توان تعداد کنتاکت ها را افزایش داد. عملکرد پدال ها به این صورت است که با برداشتن پا و حذف نیرو، توسط فنرهای داخلی به حالت اولیه خود باز میگردند.
 

کاربرد پدال

پدال ها از نظر کاربرد دارای انواع مختلفی از قبیل پدال ماشین، پدال پیانو، پدال چرخ خیاطی، پدال صنعتی و ... می باشند که هرکدام با توجه به نوع کاربرد، دارای ویژگی های مخصوص به خود هستند.
در این مطلب آموزشی قصد داریم به طور مفصل به انواع پدال صنعتی بپردازیم.پدال صنعتی

 

از جمله موارد کاربرد انواع پدال صنعتی، می توان به استفاده در ابزارهایی از قبیل برش، پرس، پمپ، جک، دستگاه مینی ‌یونیت در سوراخکاری، شیرهای برق و دستگاه نقطه جوش اشاره کرد.


پدال برقی صنعتی در مقایسه با سایر پدال ها دارای بدنه ضخیم تر، مقاوم تر و بزرگتری می باشد و با رعایت اصول ایمنی محیط های کارگاهی و صنعتی طراحی و تولید شده است و با طرح ها و سایزهای گوناگون در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. انواع پدال صنعتی با نام های پدال برقی صنعتی، پدال پایی صنعتی و پدال پایی برقی نیز شناخته می شوند.

 

انواع پدال صنعتی

تولید کنندگان پدال صنعتی با توجه به نیاز بازار، انواع پدال برقی را در سایزها و مدل های مختلفی از نظر نوع خروجی، تعداد خروجی و میزان حفاظت تولید می کنند.

 

  1. انواع پدال پایی صنعتی از نظر حفاظت

  2. پدال پایی برقی از نظر حفاظت در انواع پدال ساده (بدون حفاظ)، پدال نیم حفاظ و پدال حفاظ دار تولید می شوند.
  3.  
    1. پدال صنعتی سادهپدال پایی بدون حفاظ

    2. پدال صنعتی ساده، بدون حفاظ می باشد یعنی هیچ قاب محافظی بر روی پدال قرار داده نشده است و از جمله موارد کاربرد پدال پایی بدون حفاظ می توان به دستگاه های نسبتا بی خطر مانند چرخ خیاطی، دستگاه های ضدعفونی کننده پدالی و ... اشاره کرد که نیاز به ایمنی زیادی جهت جلوگیری از کارکرد ناخواسته پدال وجود ندارد.
    3. پدال صنعتی بدون حفاظ با نام پدال چرخ خیاطی نیز شناخته می شود. قیمت پدال چرخ خیاطی در مقایسه با سایر پدال ها (پدال حفاظ دار و نیم حفاظ) کمتر است.

 

 

    1. پدال صنعتی نیم حفاظپدال پایی نیم حفاظ

    2. پدال پایی صنعتی نیم حفاظ دارای یک صفحه محافظ بر روی پدال می باشد که از برخورد ناخواسته اجسام و یا پای اپراتور با پدال جلوگیری می کند. پدال پایی نیم حفاظ در محیط هایی که تا حدودی، حساس هستند و عملکرد ناخواسته پدال می تواند خطر آفرین باشد.

 

 

 

    1. پدال صنعتی حفاظ دارپدال پایی صنعتی تمام حفاظ

    2. پدال پایی صنعتی حفاظ دار دارای یک قاب محافظ کامل بر روی پدال و اطراف آن می باشد. با توجه به شرایط اپراتور، برای کاربردهای حساس صنعتی، لازم است از یک پدال پایی دارای کاور و اینترلاک مناسب جهت جلوگیری از فرمان اشتباه و ناخواسته در اثر برخورد پای افراد و یا سقوط اجسام و ابزار آلات بر روی پدال، استفاده شود.
    3.  
    4. نوع دیگری از پدال صنعتی حفاظ دار وجود دارد که برای دستگاه هایی از قبیل پرس یا گیوتین که عملکرد ناخواسته آنها بسیار خطر آفرین است، مورد استفاده قرار میگیرد، این پدال پایی علاوه بر حفاظ، دارای یک ضامن می باشد که برای عملکرد پدال، لازم است، زبانه متصل به این ضامن خم شود و ضامن را آزاد کند. با استفاده از این پدال، برخورد نوک پنجه ی پا موجب ارسال فرمان ناخواسته نمی شود. و برای فشردن این پدال پایی حتما باید پنجه ی پا بطور کامل روی پدال قرار بگیرد. این زبانه حالت فنری دارد و پس از خارج کردن پنجه ی پا به حالت اول باز خواهد گشت.
    5.  
    6. پدال پایی برقی

 

  1. انواع پدال پایی صنعتی از نظر نوع خروجی

  2. پدال پایی صنعتی از نظر نوع خروجی، به مدل های مکانیکی، دیجیتال و آنالوگ تقسیم می شود. با استفاده از نوع آنالوگ پدال پایی برقی می توان سرعت را نیز کنترل کرد. زیرا عملکرد آن به این صورت است که با فشردن پدال سیگنالی مقاومتی، ولتاژی یا جریانی به کنترلر ارسال می شود که هر چه میزان فشار وارده بر روی پدال بیشتر باشد، قدرت سیگنال ارسالی نیز قوی تر می شود.
  3. اگر به پدال چرخ خیاطی توجه کرده باشید، هرچه پدال را بیشتر فشار دهید، سرعت دوخت بیشتر می شود. بطور خلاصه عملکرد این پدال پایی برقی به این صورت است که با فشرده شدن پدال، از میزان مقاومت آن کاسته شده و جریان بیشتری به الکتروموتور می رسد. رسیدن جریان بیشتر به الکتروموتور نیز، سبب افزایش سرعت آن می شود.

 

  1. انواع پدال پایی صنعتی از تعداد خروجیپدال برقی صنعتی

  2. پدال پایی صنعتی از نظر تعداد خروجی در انواع پدال تکی (تک خروجی) و پدال دوقلو (دو خروجی) تولید می شوند که با توجه به تعداد فرمان مورد نیاز می توان از آنها استفاده کرد. داخل هر پدال یک میکروسوئیچ قرار دارد که شامل یک کنتاکت باز و یک کنتاکت بسته می باشد. البته در بعضی مدل ها می توان تعداد کنتاکت ها را افزایش داد.
  3.  
  4.  

پارامترهای مهم در هنگام خرید پدال پایی صنعتی

در هنگام خرید پدال صنعتی به پارامترهایی از قبیل میزان مقاومت بدنه پدال در برابر ضربه و سایر عوامل مخرب از قبیل اكسايش و مناسب بودن پدال برای محیط صنعتی مورد نظر، توجه کنید. ساده یا محافظ دار بودن پدال برقی با توجه به میزان حساسیت کار نیز در انتخاب پدال پایی صنعتی تاثیر گذار است. تعداد پلاتین ها و تکی یا دوقلو بودن پدال پایی با توجه به تعداد خروجی مورد نیاز، از دیگر پارامترهایی ست که باید در هنگام خرید پدال به آن توجه کنید.
 

معرفی برند پدال

از جمله برندهای شناخته شده در زمینه تولید انواع پدال صنعتی می توان به پارس فانال، سپاهان و ساسین اشاره کرد که در زمینه تولید انواع پدال برقی بدون حفاظ، پدال نیم حفاظ و پدال تمام حفاظ بصورت تکی و دوقلو فعالیت می کنند. 
 

 




  • وضعیت
  • جدیدترین
  • پربازدیدترین
  • پرفروشترین
  • ارزانترین
  • گرانترین
  • الفبا
ثبت سفارش
تعداد
عنوان