همانطور که می دانید تامین مطلوب و استاندارد روشنایی معابر، خیابان ها، پارک ها، فضای سبز و ... به منظور زیبا سازی فضا، برقراری امنیت، امکان تردد و ... از اهمیت بالایی برخوردار است. به همین دلیل از انواع چراغ خیابانی، چراغ پارکی، چراغ معابری با کیفیت و با تکنولوژی روز دنیا در سطح شهرها استفاده می شود و باید دقت کرد که چراغ، علاوه بر نور پردازی مناسب و پوشش نوری همه جانبه محدوده مورد نظر، دوام، طول عمر و کارآیی بالایی داشته باشد.
حال به این نکته توجه کنید که این چراغ ها برای اینکه بتوانند مسافت گستردهای را روشن کنند، باید روی یک پایه سوار شوند. پایهای که بتواند چراغ را در فاصله مناسبی از زمین نگه دارد و نور تابیده شده از آن را تا چند متر دورتر برساند.
بنابراین یکی از بخش های مهم و تاثیر گذار در این فرایند تامین روشنایی، انتخاب پایه چراغ مناسب برای چراغ مورد نظر می باشد که دارای ویژگی هایی از قبیل ظاهر زیبا، بدنه مقاوم (به دلیل استفاده از پایه چراغ در فضای آزاد)، ارتفاع مناسب و ویژگی هایی از این دست باشد. به همین دلیل قصد داریم در این مطلب آموزشی به طور مفصل به توضیحاتی پیرامون انواع پایه چراغ روشنایی از قبیل پایه چراغ پارکی، پایه چراغ خیابانی، پایه چراغ چمنی و ... بپردازیم.
از جمله موارد کاربرد انواع پایه چراغ می توان به تامین روشنایی خیابان ها، بزرگراه ها، جاده های اصلی و فرعی، پارک های تفریحی، مجتمع های مسکونی و صنعتی، پارکینگ ها، روشنایی استادیوم ها ، باندهای های فرودگاه و ... اشاره کرد. در بخش بعد بطور مفصل تر با کاربرد انواع پایه چراغ آشنا می شوید.
پایه چراغ ها در انواع مختلفی از نظر جنس، ارتفاع، شکل ظاهری، طرح و محل کاربرد تولید می شوند. که با شناخت درست آنها می توان بهترین پایه چراغ را با توجه نوع کاربری مورد نظر انتخاب کرد.
همانطور که گفته شد پایه چراغ ها در قطعات 6 متری ساخته می شوند و در نهایت با توجه به ارتفاع مورد نظر، تعدادی از آنها روی هم مونتاژ می شوند. روش های مونتاژ انواع پایه چراغ به دو دسته کلی اورلپ و فلنجی تقسیم می شوند.
پایه چراغ ها از نظر طراحی ظاهری، به دو دسته کلی ساده و دکوراتیو تقسیم می شوند.
پایه چراغ های با ارتفاع زیاد مثل پایه چراغ خیابانی برای نصب، نیاز به یک زیر بنا به منظور انتقال بار و فشار وارد شده از پایه روشنایی به زمین می باشد. بدین منظور از انواع فنداسیون استفاده می شود. بنابراین نصب پایه چراغ خیابانی در دو مرحله : اجرای فونداسیون و مونتاژ و علم کردن پایه انجام می شود.
هر پایه چراغ نیاز به فونداسیون خاص خود را دارد، که برای تعیین نوع و ابعاد فونداسیون باید به ارتفاع سازه، وزن سازه ، نوع خاک محل نصب ، میزان نیروهای وارده خارجی به سازه ( از قبیل شرایط آب و هوایی ) توجه کرد.
قیمت پایه فلزی چراغ برق به پارامترهای مختلفی از قبیل جنس بدنه، ارتفاع پایه ، نوع پایه ( لوله ای ساده یا پایه چراغ دکوراتیو ) ، ضخامت ورق یا لوله به کار رفته ، نوع خم و کیفیت خم کاری، طرح کار ، تعداد سفارش ، نوع پوشش پایه چراغ ، نوع برشکاری (ساده یا CNC ) ، نوع متعلقات و ... بستگی دارد.
CODE : MPPOLE25C-W/BL
CODE : MPPOLE30C-W/BL
CODE : MPPOLE40C-W/BL
CODE : MPPOLEF25C-W/BL
CODE : MPPOLEF30C-W/BL
CODE : MPPOLEF40C-W/BL